Over mij...

 

“Lekker en leuk leven is mijn passie” 


Mijn verhaal:

Ik ben Francis Muusse Cardon, het gezicht achter FMC Office & Studio en FMC Events . 
Ik ben ondernemer, evenementenorganisator, administratief ondersteuner maar vooral, een levensgenieter. 
Lekker leven is voor mij niet alleen goed in je vel zitten, maar ook op mentaal, emotioneel, spiritueel, sociaal en op gebied van werk je lekker voelen. 


Toen ik in 2018  een burn-out kreeg ging ik mij steeds meer verdiepen in natuurlijke voeding, alternatieve geneeswijze, ontspanning. Daarnaast heb ik mijn spirituele gave weer uit de kast gehaald, dit zijn allemaal dingen waar ik als persoon en als ondernemer heel veel profijt van heb.

Ik vond oude en nieuwe passies en liet oude patronen los. Dit proces ben ik zo dankbaar, het heeft mij gebracht waar ik nu ben, zo veel meer in balans, en dit gun ik iedereen!

Je zal nu misschien denken:
" wat heeft dit alles met het ondersteunen van ondernemers te maken?" 
Door mijn burn-out destijds kan ik nu gezonder ondernemen en ben ik de knelpunten voor.  
 

Een ondernemer ben je niet maandag tot vrijdag. Een ondernemer ben je 24/7. 
Ondernemen en dus het ondersteunen van ondernemers gaat in mijn ogen dan ook veel verder dan alleen je helpen met de administratie. Hier ligt dan ook mijn onderscheidend vermogen. Over FMC 


Mijn missie

FMC is een samenwerking tussen jou en mij. Ik wil jou als ondernemer verder helpen. Dit kan door (tijdelijk) werk uit handen te nemen, maar daarnaast kunnen we samen sparren over verschillende onderwerpen op het gebied van werk of jouw dagelijks leven. Ik begeleid je met passie en vol overtuiging naar vitaal, gezond en blij ondernemerschap.