Over mij...

 

“Lekker leven is mijn passie” 


Mijn verhaal:

Ik ben Francis Muusse, het gezicht achter FMC Office & Studio, FMC Coaching en FMC Events . 
Ik ben Lijfstijl en Gezondheid Coach, evenementenorganisator, administratief ondersteuner, ondernemer maar vooral, een levensgenieter. 
Lekker leven is voor mij niet alleen goed in je vel zitten, maar ook op mentaal, emotioneel, spiritueel, sociaal en op gebied van werk je lekker voelen. 
En lekker voelen is voor iedereen verschillend en dat maakt mijn werk nou zo ontzettend leuk en divers!

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven met voeding bezig. Ik kom uit een echte bourgondische familie waar alles draait om lekker eten. 
Helaas komen er (net als in elke familie) ook verschillende ziektes voor, hierdoor werd mijn interesse gewekt in de kracht van voeding. Omdat er over gezond eten en bourgondisch leven vaak  wordt gedacht dat dit niet te combineren valt besloot ik zelf op onderzoek uit te gaan.
Toen ik in 2018  een burn-out kreeg ging ik mij steeds meer verdiepen in voeding, ontspanning en gezonde stress.  

Met behulp van natuurvoeding en het toepassen van mijn kennis heb ik mijn lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid positief weten te beïnvloeden. 

Naast mijn onderzoek naar gezonde voeding, ging ik ook op onderzoek naar mezelf. Ik vond oude en nieuwe passies en liet oude patronen los. Dit proces ben ik zo dankbaar, het heeft mij gebracht waar ik nu ben, happy and healthy. En dat gun ik iedereen!

Ik ben bijvoorbeeld uit loondienst gegaan en als zelfstandige aan de slag gegaan. Ik ben mijn spirituele kant meer gaan ontwikkelen, ik heb mijn oude hobby (surfen) opgepakt. Ook ik heb een nieuwe hobby (moestuinieren) ontdekt en ben rust veel meer gaan waarderen. Ik ben zeker niet saai of alleen maar gezond en sportief geworden maar ik heb wel veel meer balans in mijn leven gevonden.

De burn-out zelf was echt geen pretje, ik ging eerst door een flink diep dal, en dat gun ik niemand. Dit is ook waarom ik mij hard maak voor preventie en een nieuwe kijk op onze samenleving en omgeving.  

Mijn kennis overdragen door praktische handvatten mee te geven die meteen toepasbaar zijn, vind ik fantastisch. Ik word gelukkig als ik naast 1-op-1 coaching ook binnen een groep iets kan betekenen voor mensen. Daarom ben ik mij naast het coachen ook gaan richten op het organiseren van evenementen en retraites. Zo kan ik mensen dichter bij zichzelf brengen en zo hun algehele gezondheid te kunnen verbeteren.

Met mijn Bourgondische achtergrond kan ik mensen goed motiveren om gezond te eten en te blijven eten, want gezond eten is zo lekker! Ik begeleid mijn cliënten vanuit een holistische visie en vanuit mijn eigen ervaringen. Bijvoorbeeld van het combineren van ondernemen en de drukte van een gezinsleven. 
Maar ik werk bijvoorbeeld ook met de etherische oliën van Doterra en met inzichten vanuit de Germaanse Geneeskunde. Mijn onderscheidend vermogen ligt op het gebied van het combineren van alle factoren voor een gezond en gelukkig leven en dit is van toegevoegde waarde bij het realiseren van duurzame gedragsverandering. 

 

Over FMC 


Mijn missie

FMC is een samenwerking tussen jou en mij. Ik wil jou helpen je algehele gezondheid te bevorderen. Dit kan door (tijdelijk) werk uit handen te nemen, je te helpen ontwikkelen op spiritueel of emotioneel vlak. Of door samen jouw voedingspatroon onder de loep te nemen, je te helpen in beweging te komen en/of jouw passie te vinden. Ook kunnen we samen sparren over verschillende onderwerpen op het gebied van werk of jouw dagelijks leven. Ik begeleid je met passie en vol overtuiging naar een vitaal, gezond en gelukkig leven. 

Ik wil dat elke man of vrouw, in elke levensfase, zich lekker voelt.  


Hoe pakken we het aan 

Wij zullen eerst samen in kaart brengen waar je tegen aan loopt of wat jij wil gaan voorkomen. Hierna gaan wij samen kijken welke aanpak bij jou past. Hierna ga ik dit plan uitwerken en gaan wij dit vervolgens samen bespreken. Ik kijk per persoon wat er nodig is en of jij deze aanpak ook daadwerkelijk prettig vindt. Daarna gaan wij samen aan de slag met als doel dat jij jouw nieuwe eigen leefstijl zelf voort kan gaan zetten.
Hiernaast werk ook samen met een mooi netwerk van hele fijne professionals op verschillende gebieden  

(mentaal, emotioneel, spiritueel, sociaal en op werk gebied) mocht er nog meer verdieping nodig zijn. 

Goed voor jezelf zorgen en tijd vrij maken voor jezelf is ook erg belangrijk vandaar dat ik je desgewenst op de hoogte houd van alle komende evenementen die wellicht interessant voor je zijn.

Mocht je (alleen) hulp nodig hebben in de ondersteuning op werkgebied dan zullen wij tijdens een kennismakingsgesprek samen gaan kijken waar je tegen aanloopt en waarbij ik je kan helpen.