Rest Reset Retreat

20,21 en 22 Januari 2023

Na het succes van onze zomer editie presenteren wij jullie met trots, het Rest Reset Retreat de Winter Editie...

Wees welkom.. wat fijn dat je er bent!
 Een nieuw leven is gegeven. Wij hebben onze krachten gebundeld en presenteren jullie hierbij het Rest Reset Retreat. Met trots presenteren wij jullie een uniek weekend retreat waarbij we stilte afwisselen met verschillende ceremonies. Samenkomen op een locatie midden in de natuur, nabij Zaltbommel. Als oase van rust, in een prachtige, heilige, veilige en ceremoniële setting. Waar je diep mag gaan duiken in jou eigen ik, in jou ontwikkeling en in wat jij nodig hebt. Wat vraagt je ziel van jou?

Keer terug naar je essentie en wie je bent. Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces.
 
Een nieuw begin..
(Her)ontdek jou eigen kracht.. waarvoor jij hier op de aarde bent gekomen. Waartoe je bent geroepen. Herinner je wie je werkelijk bent, jij als pure ziel. 


Een nieuw begin dat tijdens dit retreat neergezet zal worden. Een nieuw begin, zoals dat voor jou bedoeld is. In afstemming met boven, uitgelijnd met boven. Ofwel het leven én beleven van je zielsmissie. Als krachtige poort en nieuwe frequentie, als inwijding naar een leven waarin jij kunt kiezen. Voor wat jij wilt en wat jij wenst.
 
Waar sta jij nu? Waar mag jij naartoe? Wat heb je daarbij nodig? Wat mag je aankijken, doorleven en loslaten? Wat vraagt om heling, om openheid, om gezien worden en blokkades opheffen? Ga mee op deze unieke én krachtige reis. 
INWARD - naar binnen toe - je bent het waard.
 
Wees welkom, ga mee.

Rest en Reset

Een weekend retreat. Een grootse journey voor wie de diepte in durft te gaan. Voor wie zichzelf willen opladen, zien én omarmen. In alles wat er is.
 Om de diepste lagen in jou te zien en te bevrijden. 
 
 Wat gaan we doen?
Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 komen wij samen op een prachtig en centraal gelegen energiecentrum in Nederland. Een heerlijke plek middenin het groen. Je krijgt fantastische dagen (inclusief overnachtingen) waar zowel stilte als prachtige sessies, ceremonies, healings en meditaties zullen zijn. 

Naast de stilte, de ceremonies, sessies, healings en meditaties is er veel ruimte om buiten in de groene omgeving te vertoeven. Trek erop uit om in de natuur te mediteren, een fijne wandeling te maken of neem plaats in de groene tuin. Alles is goed.
Ook als je in rust wilt zijn of inzichten wilt integreren door je terug te trekken. Flow op wat jij nodig hebt. En laat alle inzichten tot je komen.
 
Naast de prachtige invulling van deze dagen, zorgen wij ook voor passende voeding. Wij werken met verse, biologische en streek gebonden producten. Gezond, lekker en met liefde bereid eten is wat je kunt verwachten. Alle maaltijden zijn vegetarisch. Er zijn ook genoeg vegan opties. Neem contact met ons op om jou dieet wensen en de mogelijkheden te bespreken. 


Rest 

Even een break van alle ruis en hedendaagse bezigheden die in- en om ons heen bewegen. Even weg van alles om jezelf op 1 te zetten.
Een prachtig weekend waarin jij én jou ontwikkeling centraal staat. 
Om de rust terug te vinden. Daar waar je lijf en ziel je nu al dankbaar voor zijn.

Reset

In dit retreat kun jij jezelf resetten. Door in rust en tijdens de ceremonies af te zakken. Af te zakken naar de bron..
 
 Misschien merk jij wel dat je vastloopt in het leven.
 In je werk of in relaties. Misschien merk jij dat je niet vooruit komt of dat oude trauma's je tegen (blijven) houden. Misschien wil je graag aan een bepaald thema werken. Omdat deze (bewust of onbewust) terug blijven komen in je leven. Of misschien is er 'iets' waardoor je niet lekker in je vel zit.. waardoor je voelt dat het niet stroomt. Dat je niet voorwaarts kunt gaan.

Wij nemen jou mee.
Door middel dit weekend reizen én rijzen wij vanuit de diepte door een proces van loslaten, teruggeven en wedergeboorte naar een nieuwe jij. Een nieuw begin!

Zo kun jij na dit weekend retreat:
- Trauma's en blokkades oplossen en heb je meer helderheid en minder mist.
- Met meer helderheid jou hartsverlangen voelen  en ben je in lijn met jezelf. 
-  Weer voorwaarts gaan. 
 

Transform

Tijdens de healingen, de meditaties en de groeps- en vuur ceremonies, duiken we in de ongeziene wereld. De wereld waarin gidsen, engelen en spirits ons begeleiden op ons pad. Om blokkades op te heffen, oude trauma's aan te kijken en ons te herinneren wie we zijn en wat ons écht dient. Waar word jij gelukkig van? Wat heb je nu nodig? Wat is je pad? Hoe kun jij dat in de alledaagse wereld neer zetten? 
Ga mee op deze reis! 

Accomodatie 

Wat staat er deze dagen tot onze beschikking?
Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni verblijven wij op een uniek energiecentrum centraal gelegen in Nederland. Deze prachtige plek biedt ons vele elementen waaronder een groene tuin en een omgeving die aanvoelt als een oase van rust. 

Er zijn twee verschillende natuurgebieden op 10 minuten loopafstand. 

Het verblijf zelf is een fijne en warme energetische plek waar veel ruimte is om te zijn. Ook is er genoeg ruimte om je terug te trekken wanneer je hier behoefte aan hebt.  

 

De indeling;
Dit schone en eenvoudige verblijf beschikt over 4 gedeelde kamers voor 2 personen en twee privé kamers voor 1 persoon per kamer. Het verblijf biedt 4 badkamers en een heerlijke lichte serre om samen te eten en samen te zijn. Daarnaast bevat deze locatie een meditatie ruimte van 6 bij 6 meter en een grote ceremoniële ruimte van 7 bij 11 meter. 

Het Programma*

Vrijdag
19.00 - 19.45   Aankomst
                         Kamer en locatie verkennen
                         Rustig aankomen/landen/gronden
19.45               Kennismaking + briefing
                         Sharing cirkel + opening
                         Na de ceremonie; inluiding stilte


Zaterdag
09.00 - 10.00   Ontbijt in stilte
10.00 - 11.00     Vrije tijd + stilte
11.00 - 12.45      Sjamanistische openingsceremonie
13.00 - 13.45      Lunch in stilte
14.00 - 15.00     Vrije tijd + stilte
15.15 - 16.00       Geleiden meditatie in de natuur
16.15 - 18.00       Vrije tijd + stilte
18. 00 - 19.00     Avondeten
19.30 - 20.30      Klankschaal sessie

00.00 - 01.30    Vuurceremonie


Zondag
09.00 - 09.30  Morning meditation 
09.30 - 10.15    Ontbijt in stilte
10.15 - 11.00      Vrije tijd + stilte
11.15 - 12.45       Rebirth ceremonie
13.00 - 13.45     Lunch in stilte
14.00 - 16.00    Vrije tijd + stilte
16.15 -  17.15       Energetische droomreis
17.20 - 18.00     Closing cirkel + stilte doorbreken
18.00 - 20.00   Lichte avondmaaltijd + check out
                           
* Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons op meerdere momenten met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.

 

Inward journey 

Deze dagen staan volledig in het teken van een reis naar binnen. Van rust en ruimte om jou innerlijke stem te horen. Om diepe transformatieve processen door te maken en in je diepste zijn te zakken. De onderstaande button leidt je naar een overzicht van het volledige programma. Wil jij voorafgaand aan het retreat, de weg in jezelf al openen? Dan kan het fijn zijn om vooraf al een healing, reading of zielsklik in te ontvangen*. Zie hiervoor het aanbod in de webshop van Stacy. 
 
Ook is er de opties om tijdens het retreat een één-op-één sessies in te boeken*. Denk hierbij aan een (energetische) massage, healing, reading of zielsklik. 
 
*Dit is optioneel en uiteraard niet verplicht 


 


Wie zijn wij?

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal.
Elke samenwerking heeft een start.
Het begint vaak als een klein zaadje in de grond. Piepklein. In de donkere gevoede aarde.
Je voelt de energie dansen, het is iets ongrijpbaars.
Het is zacht maar ook ingetogen en krachtig. De ontkieming hangt in de lucht.
En daar, komt zij ter wereld, het zaadje ontkiemt.
Zo kwamen Francis en Stacy in elkaars leven. Tijdens een van hun vorige banen.
Door licht, lucht en water... groeide het hoger en hoger.
En wat ooit als piepklein zaadje in de aarde begon, groeit o zo krachtig. Tot een nieuwe levensboom. Waarin zij het pad vervolgen.
 
 Dit is hoe hun verhaal begon. Zo'n 6 jaar geleden.
 En hoe zij nu als zakenpartners de krachten bundelen.
 
In het ontwikkelen van dat piepkleine zaadje is 1 ding onveranderd gebleven; hun ongelofelijke daadkracht en diepe band. Het elkaar feilloos aanvoelen en de krachtige samenwerking vanaf dag 1. Vanuit deze mix - het elkaar feilloos aanvoelen en een diep verlangen om mooie cirkels en groepsceremonies op te zetten - is het Rest Reset Retreat geboren.
 
Wie zijn de oprichters?
Welkom, wij zijn Francis en Stacy, 38 en 29 jaar.
 
Mij kennen jullie al, maar ik stel jullie graag even voor aan Stacy.
 
Stacy begon haar spirituele journey al heel jong en dus lang lang geleden. Al vond ze het eigenlijk allemaal doodeng. Vanaf haar geboorte heeft ze deze gaven al, maar pas na vele jaren kon ze er écht 'Ja' tegen zeggen. 
Toen Stacy jong was vond ze vooral het 'Je bent alleen thuis maar je bent niet alleen thuis', de schimmen en de 'niet te verklaren gebeurtenissen', eng. En duwde deze dan ook zoveel mogelijk weg. Daar kwam in de loop der jaren steeds meer verandering in. Zo bezocht ze spirituele beurzen, trok ze af en toe een kaartje en had ze het regelmatig over haar overleden broer. 
 
Toen Stacy haar oma overleed, was de behoeften tot contact dusdanig groot, dat de angst plaats maakte voor willen. Hoe dan ook contact willen maken, ook als ik daarmee 'alle enge dingen aan moest gaan'. En zo opende zij de deur der hoger zelf, beetje bij beetje. 
Om zo, veel innerlijk werk te verrichten en haar gaven steeds meer uiteen te zetten. 
Na vele rondes van oude patronen herkennen en bedanken, kon de ballast worden opgeruimd. 
 
Inmiddels zijn we jaren verder en werkt Stacy als medium en healer. Ze ontvangt tekens/informatie via helderhorendheid, helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid en helderruikendheid. 
Contact met gidsen, het uitdiepen van vorig levens, het opschonen van karmische stukken en het uitvouwen van het zielspad, vind zij het leukst. Het geven van zielsklikken vind Stacy het meest magisch om te geven én mee te mogen maken. 
 
Binnen dit retreat geeft Stacy de groepsceremonies, de healingen, de droomreizen en de één-op- één sessies. En begeleidt daarmee de transformatieve en diepgaande processen. Stacy onderscheid zich in haar vakgebied, door kennis, rituelen en ceremonies van vorige levens - bij bijzondere stammen - in te zetten en actief te koppelen aan de huidige hedendaagse kennis en rituelen. Dit zorgt voor bijzondere en diepgaande sessies en ceremonies waarin zelfs oude én grootse thema's losgetrild kunnen worden.
 
Wij zijn ontzettend dankbaar dat deze reis is begonnen. 
En dat wij jullie mogen ontvangen op 17, 18 en 19 juni 2022.
Wees welkom en tot gauw
 


Kosten

De vergoeding voor deze volledig verzorgde tweedaagse is €385,- op basis van een gedeelde 2 persoons kamer.
Voor een volledig verzorgde tweedaagse op basis van een privé kamer, betaal je €425,-.
 Als je in de maand april boekt krijg je € 30,- korting.
 

 We houden de groep klein zodat er veel persoonlijke aandacht is. Dit houdt in dat we minimaal 7 en maximaal 10 personen ontvangen.

Dit retreat is met al zijn prachtige, krachtige en transformatieve ceremonies en sessies al een zeer complete ervaring. Mocht je het retreat nog extra aan willen vullen, dan is het mogelijk om een één-op-één sessie of massage in te boeken. 


Inbegrepen

Wat is er inbegrepen?
- Een tweepersoons - of privékamer, 
    afhankelijk van je keuze en de beschikbaarheid.
    Neem contact op voor de mogelijkheden. 
- Een verblijf inclusief beddengoed, handdoeken,  
    zeep en shampoo.

- Geheel verzorgde, verse, biologische en   
    vegetarische maaltijden. Met genoeg vegan  
    opties. 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten.
    Neem contact met ons op bij allergieën of  dieet  wensen. 
 - Onbeperkt koffie, thee, water en fruit.
 - Fijne snacks.

- Yoga matten, mediatiekussens en matrassen  
    voor de ceremonies (plus alle props die verder 
    nodig zijn).
 - Een fantastisch weekend met gezamenlijke       
    groepssessies, ceremonies, healingen, 
    meditaties, transformaties en ceremoniële cacao.
 - Maar ook stilte en rust zodat je genoeg 
    ruimte hebt om alles te integreren en naar je 
    lichaam/inner voice kunt luisteren.. 
    Ofwel rest & retreat.
 - Een goodiebag bij aankomst (inclusief 
    gechannelde boodschap). 


 Wat is niet inbegrepen? 

- Reiskosten naar de locatie toe.
 - Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
   het retreat.
 - Een één-op-één sessie die je bij kunt boeken.
 - Annulerings- en reisverzekering. Deze dien je    zelf af te sluiten wanneer je verzekerd wilt zijn. 

Extra opties 

Naast alle prachtige elementen die bij de prijs zijn inbegrepen - en een zeer complete ervaring zullen gaan geven - is het tijdens dit retreat ook mogelijk om een één-op-één sessie bij te boeken. Je kunt hierbij kiezen uit een massage, een healing, een reading of een zielsklik bij Stacy.

Annuleren

Kun jij toch onverwachts niet deelnemen?
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. 
Als jij zelf iemand kan vinden die jouw plekje graag wil overnemen of als wij nog iemand op de wachtlijst hebben staan, dan is er niks aan de hand en kun jij gewoon 100% terug betaald worden.
 
Is dit niet het geval dan houden wij het volgende aan:
Bij annuleren binnen 8 weken voor aanvang rekenen wij 50%.
Bij annuleren binnen 4 weken voor aanvang rekenen wij 75%.
Bij annuleren binnen 7 dagen voor aanvang rekenen wij 100%. 

Corona

Corona tijden..
Het kan natuurlijk gebeuren dat de regels worden aangescherpt. Wij beschikken over voldoende ruimte om meer dan genoeg afstand te houden. Wij houden de op dat moment geldende corona-regels in acht, maar vragen bij deelname ook om flexibiliteit.
 
Als jij - in tijden van corona - je niet comfortabel voelt om in groepsverbanden samen te komen, dan is het op dit moment misschien niet handig om deel te nemen aan dit retreat. Maar is het bijvoorbeeld een beter idee om een privé sessie bij Stacy te reserveren of op een ander moment aan te sluiten. Als we het retreat vanwege de geldende regels niet door kunnen laten gaan, dan verschuiven we het retreat naar een andere datum.
 
Mocht je vragen hebben over de bovenstaande informatie en voorwaarden, neem dan contact met ons op. 


Q&A

Heb je ervaring nodig om aan dit Rest Reset and Retreat deel te nemen?
Lieve Jij,
Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies.
 
Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit retreat dan wel zinvol?
Lieve Jij,
Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder. Zodat iedereen door oude trauma's heen kan gaan, nieuwe inzichten op kan doen en misschien ook wel nieuwe gidsen of tools ontdekt.
 
Ik merk dat ik het spannend vind, is dit normaal?
Wat goed dat je dit in jou systeem opmerkt! Dat je voelt dat je het spannend vindt. Kun je voelen wat maakt dat je het spannend vindt? Wij kunnen ons voorstellen dat dit proces/deze journey - om diverse redenen - spannend is óf kan zijn. Misschien heb je een aantal vragen of wil je het er met een van ons over hebben. Schroom niet om contact op te nemen. Wij staan voor jou klaar.

Ik heb geboekt, wat nu?
Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig weekend van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Na de aanmelding ontvang jij - binnen enkele dagen - ook nog een mail met de nodige informatie. Uiteraard houden wij jullie ook op de hoogte van de laatste ins and outs over het retreat. Ontvang je een paklijst en de adresgegevens. Oh, en geen zorgen, wij houden niet van spam en zullen jullie dan ook niet overladen met mailtjes. Mocht je vragen hebben of geen mails ontvangen, neem dan contact met ons op.

Ik heb een ticket zonder extra sessie gekocht en wil nu toch graag een massage of 1 op 1 sessie bijboeken, wat moet ik doen?
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je besluit een ticket te kopen zonder extra sessie. En op het moment van aankomst, of kort na het boeken toch graag een privé sessie zou willen ontvangen.  Je kunt twee dingen doen. Je kunt kiezen voor een sessie voor aanvang van het retreat. Dus bijvoorbeeld een of twee weken voor de start van het retreat. Om al een aantal thema's los te kunnen laten, poorten te openen en gidsen te verwelkomen. Of we kunnen samen kijken naar de beschikbaarheid tijdens het retreat. Zijn er nog plekken over en wat zijn je wensen? Daar stemmen we dan een passende oplossing op af.
 
 Jullie vragen participeerders om medicatie gebruik en gezondheid. Vinden jullie dit niet privé?
 
Lieve allemaal, omdat wij een zo fijn mogelijke ervaring willen bieden, hebben wij hiervoor gekozen. Wij zijn immers verantwoordelijk voor jullie gezondheid en veiligheid tijdens het retreat. De ceremonies kunnen allerlei processen doen aanraken en wij willen daarom graag op voorhand weten of er eventuele contra indicaties zijn. Voor bijvoorbeeld het gebruik van ceremoniële cacao. Uiteraard gaan wij zeer voorzichtig met de vertrouwelijke- en persoonlijke informatie om.

Ik wil graag meedoen maar ik heb geen auto, wat kan ik doen?
Wanneer er andere deelnemers zijn die autorijden en hun auto willen delen, dan zorgen wij ervoor dat jullie met elkaar in contact komen. Daarnaast is het retreat goed met het openbaar vervoer te bereiken. Je kunt naar treinstation Zaltbommel reizen. Vanaf daar bieden wij een gratis transfer naar de retreat plek welke op nog geen 10 minuten rijden is.

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg?
Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens het retreat vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.
 
 Wat moet ik meenemen?
Goeie vraag! Wij hebben er tijdens dit retreat voor gekozen om een aantal standaard producten te verzorgen. Denk hierbij aan shampoo, douchegel, zonnebrand (factor 30), tampons, Maandverband, tissues, een aantal ehbo artikelen zoals pleister en DEET. Wij zullen jullie ruim van te voren een paklijst toesturen om een idee te geven wat handig is om mee te nemen. Bij vragen of twijfels kun je altijd contact opnemen.Dit is het eerste dat mensen zien als ze je website bezoeken. Hier kun je bijvoorbeeld een slogan plaatsen die je bedrijf beschrijft.