Rest Reset Retreat


Keer terug naar je essentie en wie je bent.
Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces.
 
Een nieuw begin..
(Her)ontdek jou eigen kracht.. waarvoor jij hier op de aarde bent gekomen. Waartoe je bent geroepen. Herinner je wie je werkelijk bent, jij als pure ziel. 


Een nieuw begin dat tijdens dit retreat neergezet zal worden. Een nieuw begin, zoals dat voor jou bedoeld is. In afstemming met boven, uitgelijnd met boven. Ofwel het leven én beleven van je zielsmissie. Als krachtige poort en nieuwe frequentie, als inwijding naar een leven waarin jij kunt kiezen. Voor wat jij wilt en wat jij wenst.
 
Waar sta jij nu? Waar mag jij naartoe? Wat heb je daarbij nodig? Wat mag je aankijken, doorleven en loslaten? Wat vraagt om heling, om openheid, om gezien worden en blokkades opheffen? Ga mee op deze unieke én krachtige reis. 
INWARD - naar binnen toe - je bent het waard.
 
Wees welkom, ga mee.

Wie zijn wij?

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal.
Elke samenwerking heeft een start.
Het begint vaak als een klein zaadje in de grond. Piepklein. In de donkere gevoede aarde.
Je voelt de energie dansen, het is iets ongrijpbaars.
Het is zacht maar ook krachtig. De ontkieming hangt in de lucht.
En daar, komt zij ter wereld, het zaadje ontkiemt.
Zo kwamen Francis en Stacy in elkaars leven. Tijdens een van hun vorige banen.
Door licht, lucht en water... groeide het hoger en hoger.
En wat ooit als piepklein zaadje in de aarde begon, groeit o zo krachtig. Tot een nieuwe levensboom. Waarin zij het pad vervolgen.

Dit is hoe hun verhaal begon. Zo'n 6 jaar geleden.


Rest 

Even een break van alle ruis en hedendaagse bezigheden die in- en om ons heen bewegen. Even weg van alles om jezelf op 1 te zetten.
Een prachtig retreat waarin jij én jou ontwikkeling centraal staat. 
Om de rust terug te vinden. Daar waar je lijf en ziel je nu al dankbaar voor zijn.

Reset

In dit retreat kun jij jezelf resetten. Door in rust en tijdens de ceremonies af te zakken. Af te zakken naar de bron..
 
 Misschien merk jij wel dat je vastloopt in het leven.
 In je werk of in relaties. Misschien merk jij dat je niet vooruit komt of dat oude trauma's je tegen (blijven) houden. Misschien wil je graag aan een bepaald thema werken. Omdat deze (bewust of onbewust) terug blijven komen in je leven. Of misschien is er 'iets' waardoor je niet lekker in je vel zit.. waardoor je voelt dat het niet stroomt. Dat je niet voorwaarts kunt gaan.

Wij nemen jou mee.
Door middel dit retreat reizen én rijzen wij vanuit de diepte door een proces van loslaten, teruggeven en wedergeboorte naar een nieuwe jij. Een nieuw begin!

Zo kun jij na dit retreat:
- Trauma's en blokkades oplossen en heb je meer helderheid en minder mist.
- Met meer helderheid jou hartsverlangen voelen  en ben je in lijn met jezelf. 
-  Weer voorwaarts gaan. 
 

Transform

Tijdens de healingen, de meditaties en de groeps- en vuur ceremonies, duiken we in de ongeziene wereld. De wereld waarin gidsen, engelen en spirits ons begeleiden op ons pad. Om blokkades op te heffen, oude trauma's aan te kijken en ons te herinneren wie we zijn en wat ons écht dient. Waar word jij gelukkig van? Wat heb je nu nodig? Wat is je pad? Hoe kun jij dat in de alledaagse wereld neer zetten? 
Ga mee op deze reis! 

Wie is Stacy?

 
Mij kennen jullie al, maar ik stel jullie graag even voor aan Stacy.
 
 Stacy begon haar spirituele journey al heel jong en dus lang lang geleden. Al vond ze het eigenlijk allemaal doodeng. Vanaf haar geboorte heeft ze deze gaven al, maar pas na vele jaren kon ze er écht 'Ja' tegen zeggen. 
 Toen Stacy jong was vond ze vooral het 'Je bent alleen thuis maar je bent niet alleen thuis', de schimmen en de 'niet te verklaren gebeurtenissen', eng. En duwde deze dan ook zoveel mogelijk weg. Daar kwam in de loop der jaren steeds meer verandering in. Zo bezocht ze spirituele beurzen, trok ze af en toe een kaartje en had ze het regelmatig over haar overleden broer. 
 
 Toen Stacy haar oma overleed, was de behoeften tot contact dusdanig groot, dat de angst plaats maakte voor willen. Hoe dan ook contact willen maken, ook als ik daarmee 'alle enge dingen aan moest gaan'. En zo opende zij de deur der hoger zelf, beetje bij beetje. 
 Om zo, veel innerlijk werk te verrichten en haar gaven steeds meer uiteen te zetten. 
 Na vele rondes van oude patronen herkennen en bedanken, kon de ballast worden opgeruimd. 
 
 Inmiddels zijn we jaren verder en werkt Stacy als medium en healer. Ze ontvangt tekens/informatie via helderhorendheid, helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid en helderruikendheid. 
 Contact met gidsen, het uitdiepen van vorig levens, het opschonen van karmische stukken en het uitvouwen van het zielspad, vind zij het leukst. Het geven van zielsklikken vind Stacy het meest magisch om te geven én mee te mogen maken. 
 
 Binnen dit retreat geeft Stacy de groepsceremonies, de healingen, de droomreizen en de één-op- één sessies. En begeleidt daarmee de transformatieve en diepgaande processen. Stacy onderscheid zich in haar vakgebied, door kennis, rituelen en ceremonies van vorige levens - bij bijzondere stammen - in te zetten en actief te koppelen aan de huidige hedendaagse kennis en rituelen. Dit zorgt voor bijzondere en diepgaande sessies en ceremonies waarin zelfs oude én grootse thema's losgetrild kunnen worden.
 
 Wij zijn ontzettend dankbaar dat deze reis is begonnen. Wees welkom en tot gauw..